Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jrg Star (989516) - C.D. Vetusta (800280) » 730464337: T75/R5

Copa 730464337 Información oficial sobre el partido 730464337 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 5 - 4 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 2 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jrg Star

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Star va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Richard Short va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Philipp Koller facilitava les coses al Star amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Star contenien la respiració mentre en Cedrik Leipzig s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Star va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cedrik Leipzig va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Star va augmentar la diferència quan Marià Gimeno no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Kemen Satrustegi va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Régis Léonard va rematar alt.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Star enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Star va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cedrik Leipzig ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Vetusta va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gonzalo Marinelli rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 22.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Vetusta va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 33. Gonzalo Marinelli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gonzalo Marinelli era molt més ràpid que el defensa Pavel Lyulyushin. Al minut 66, el jugador de Vetusta va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Vetusta va reduir les diferències al marcador en anotar el 5 - 4 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Ottorino Boiano.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vetusta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ottorino Boiano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Holm Ruppel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.