Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. SAN ESTEBAN (1416861) - Deportivo Estroboscópico (309913) » 730464245: T75/R5

Copa 730464245 Información oficial sobre el partido 730464245 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 3 - 2 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 2 - 1 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. SAN ESTEBAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Guillermo La Reina de ESTEBAN, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Silas Bruellmann va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ESTEBAN i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Silas Bruellmann, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a ESTEBAN.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Lukáš Šajnoha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Robert de Diesbach va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Józef Pomykacz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ESTEBAN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Józef Pomykacz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Deportivo Estroboscópico

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Estroboscópico seguien lluitant fins al final. Al minut 41, fruit d'aquests esforços, Abdelwakil Bensouda va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats de Estroboscópico van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rubén Gana va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 34 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaime Carral va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 53 en Lucio Compañeiro va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ingemann Birkemose va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Estroboscópico va estar a punt d'arribar en un córner. En David Escobar va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Rubén Gana va encarar al porter al 90, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Iván Sanseverino de Estroboscópico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Lucio Compañeiro de Estroboscópico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.