Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Toledo (1365143) - Atlethic Club Ferrol (1580474) » 730464238: T75/R5

Copa 730464238 Información oficial sobre el partido 730464238 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

C.D Toledo Alineación oficial del equipo 'C.D Toledo' en el partido 5 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.D Toledo Alineación oficial del equipo 'C.D Toledo' en el partido 7 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
Tiene mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Toledo

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sonny Frank de Toledo aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sten-Olov Skogner va acabar en una passada genial cap al jugador de Toledo Tint Min Htut, que va marcar el 2 - 2.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carlos Recalde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Toledo es posava per davant 3 a 2.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Toledo va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Eugen Muntean la va transformar en el 4 - 2.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Toledo va augmentar la diferència quan José Solares no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Sonny Frank del Toledo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francesco Castagnoli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sonny Frank.

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pedro Lavín que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Rafael Monje va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlethic, Albaro Eriguen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zenón da Pontenova ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Albaro Eriguen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Camillo Griva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Atlethic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Apodaca es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Atlethic va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 80 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Ivanov de Atlethic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.