Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Almeda (30604) - Cnosos (308960) » 730464235: T75/R5

Copa 730464235 Información oficial sobre el partido 730464235 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

C.D Almeda Alineación oficial del equipo 'C.D Almeda' en el partido 4 - 3 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D Almeda Alineación oficial del equipo 'C.D Almeda' en el partido 3 - 0 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Almeda

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tau 'Negro' Sebele, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Almeda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Almeda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tau 'Negro' Sebele progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Dávid Cséfán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Almeda, Enzo Cioccarelli, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Almeda va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Enzo Cioccarelli va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Dávid Cséfán del Almeda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Dávid Cséfán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adame Olaegi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Dávid Cséfán de Almeda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Dávid Cséfán quasi marca en una jugada assajada de córner que Enzo Cioccarelli havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mădălin Vamanu de Almeda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Cnosos

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Cnosos sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Rubén Guzmán Hornos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Gaetano Cinello de Cnosos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Xabier Urigoen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 3 per a Cnosos.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubén Guzmán Hornos de Cnosos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Harold Real es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 60, quan un error defensiu va deixar Harold Real completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Marcel Marimbaldo de Cnosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.