Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet Sharks (438989) - cebolla pochada fc (436720) » 730464189: T75/R5

Copa 730464189 Información oficial sobre el partido 730464189 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 3 - 5 cebolla pochada fc Alineación oficial del equipo 'cebolla pochada fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 3 - 2 cebolla pochada fc Alineación oficial del equipo 'cebolla pochada fc' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,4 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tranquillo Rindisbacher, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Abdelwadoud Seraj de Hospitalet va demostrar les seves habilitats al minut 78 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Jesús Cantonal facilitava les coses al Hospitalet amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simone Moraglia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Kuba Łopatowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hospitalet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simone Moraglia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hospitalet Tranquillo Rindisbacher quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vinzenz Kaenel va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

cebolla pochada fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Baldiri Arumí va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Baldiri Arumí quedar desmarcat i marcar per a cebolla al minut 69. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Belisário Polloski va augmentar l'avantatge de cebolla a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Passats 104 minuts de partit, cebolla es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Cemşit Dişbulak es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 110 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rune Mathiasen de cebolla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 110 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cebolla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Baldiri Arumí, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Xavier Niel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michalis Papastratos, però la pilota va topar amb el travesser.