Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

apericall (119195) - Merkava (436214) » 730464109: T75/R5

Copa 730464109 Información oficial sobre el partido 730464109 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

apericall Alineación oficial del equipo 'apericall' en el partido 2 - 3 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
apericall Alineación oficial del equipo 'apericall' en el partido 1 - 1 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

apericall

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Armando Bercini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 16.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Amadou Kouyo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Armando Bercini la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a apericall per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Amadou Kouyo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christopher Rheinberger va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Kentzi Sorhaburu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Merkava

Goles Goles

  • 187 Minuto 10 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Merkava va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Nikolay Koshlakov en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 72 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Merkava va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 72 va arribar el 1 - 2 quan en Cristian Darvaş va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del apericall. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cristian Darvaş la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Merkava es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 58 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Merkava va deixar en bona posició a en Roman Lechner per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.