Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Quinta Del Yogurt (1599000) - Lembas (1594814) » 730464081: T75/R5

Copa 730464081 Información oficial sobre el partido 730464081 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 3 - 4 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 1 - 2 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 46,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del La Quinta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Reem Shraga que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 del partit, el jugador Quique Bethencourt de La Quinta va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 73 i semblava que La Quinta desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte David Cervantes va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Solomon Nunoo de La Quinta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lembas

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lembas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Velar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Quinta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aitanu Soria la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lembas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 31.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Als 88 minuts de partit, 健太 (Kenta) 長谷 (Hase) de Lembas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 187 Minuto 94 (Gol tiro lejano): Després de 94 minuts el Lembas, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Fabijan Ćosić sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Lembas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jannik Kuglinger va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jannik Kuglinger va deixar a Momčilo Opačić assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Andrzej Bondar al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Lembas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Andrzej Bondar ho va intentar al minut 75 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Lembas va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jannik Kuglinger que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabijan Ćosić de Lembas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.