Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Steagua del Bornova (775827) - Kemasangres FC (989081) » 730464044: T75/R5

Copa 730464044 Información oficial sobre el partido 730464044 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 0 - 3 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 1 - 1 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Steagua del Bornova

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 50 (Ocasión de falta): Steagua va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 50, però el xut va anar a parar al pal.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Steagua va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 51 que Fábio Franquini no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Jiménez Eneas de Steagua es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kemasangres FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 17 (Gol tiro lejano): Després de 17 minuts el Kemasangres, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Liakos Gerasimatos sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Kemasangres va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 29 va arribar el 0 - 2 quan en Justo Sánchez va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kemasangres va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Justo Sánchez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Kemasangres van sortir al contraatac al minut 21, però Francisco Feliu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.