Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ronsteam (311241) - A.D.C. Valadouro (307702) » 730463996: T75/R5

Copa 730463996 Información oficial sobre el partido 730463996 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 2 - 3 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 1 - 2 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronsteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Ronsteam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bogusław Mierzwiak, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Als 26 minuts, Diederik van Kapel va ampliar l'avantatge de Ronsteam amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ronsteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Santi Escalera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ronsteam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diederik van Kapel va sortir desviat a la dreta de la porteria.

A.D.C. Valadouro

Goles Goles

  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Valadouro va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Agustín Miguel Escudero va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Agustín Miguel Escudero va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 103 (Gol de penalti): Quan passaven 103 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Valadouro. En Richárd Brakszatórisz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Valadouro al minut 3, però el xut de Richárd Brakszatórisz va topar amb la tanca defensiva.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pascal Nourry va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 67 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Richárd Brakszatórisz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Simeon Simov va fer una jugada per la banda esquerra, però Oscar Lefever va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Valadouro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agustín Miguel Escudero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): En Agustín Miguel Escudero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.