Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463873

Copa 730463873 Información oficial sobre el partido 730463873 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

BFC Internacional de León Alineación oficial del equipo 'BFC Internacional de León' en el partido 3 - 0 Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BFC Internacional de León Alineación oficial del equipo 'BFC Internacional de León' en el partido 5 - 0 Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BFC Internacional de León

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Harald Damme, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LEÓN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Evaristo Longoni va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de LEÓN al minut 68, que va llançar ajustat al pal en Bertrand Distelmans. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a LEÓN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Magnus Östhult, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): LEÓN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Harald Damme va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Carquizano.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): LEÓN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Owen Clarke va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fryderyk Krzyż va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Miguel Carquizano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Maurizio Di Pietro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Miguel Carquizano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thorben Bayreuth va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Sergio Maltés de LEÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Borussia Mochongladbach

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Farid Almeida.