Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463813

Copa 730463813 Información oficial sobre el partido 730463813 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Infierno Che Alineación oficial del equipo 'Infierno Che' en el partido 3 - 1 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infierno Che Alineación oficial del equipo 'Infierno Che' en el partido 2 - 0 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Che

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Alfred Adams va donar a Infierno un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Infierno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Werner Leiner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Infierno va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Anselmo Bugli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Werner Leiner una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Francisco Cerdán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Alfred Adams gairebé va marcar per a Infierno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dex Amberwood.

Mirmidon F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Mirmidon seguien lluitant fins al final. Al minut 47, fruit d'aquests esforços, Santi Ramas va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anselmo Bugli va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 12 de joc.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Mirmidon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Ivo Velikov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santi Ramas de Mirmidon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.