Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463790

Copa 730463790 Información oficial sobre el partido 730463790 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido 4 - 1 Arenal F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido 2 - 0 Arenal F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenal F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huma CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Huma va ser Artaxerxis Gkarilas.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ferran Gener va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Huma pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pedro Solís Martagón va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Artaxerxis Gkarilas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Huma.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Huma va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Joël Bertoglio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Henri Hottinen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Diego De Xammar Oro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Joël Bertoglio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego De Xammar Oro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Artaxerxis Gkarilas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Artaxerxis Gkarilas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Artaxerxis Gkarilas de Huma gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Medina Cantalejo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Arenal F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El contraatac de Arenal va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alessandro Ragnoli va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!