Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463767

Copa 730463767 Información oficial sobre el partido 730463767 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido 2 - 3 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido 1 - 2 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churrería Tejeringos Torrijos CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Lertsun Mutilzuri entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tejeringos, un peu providencial d'en Beat Reichmuth va situar el 1-2 al panell digital.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tejeringos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Lertsun Mutilzuri, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fran Gimenez Adaní no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eldin Šulović va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106 es va veure una gran oportunitat per a Tejeringos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alan van Heulen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Tejeringos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El TIBIA sempre confia amb les genialitats d'en Kondo Akivaga; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TIBIA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabio Campos es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 173 Minuto 110 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 110, quan Gedvardas Jučius va posar els visitants TIBIA per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Delpino de TIBIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, José Pulido Martín de TIBIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.