Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463740

Copa 730463740 Información oficial sobre el partido 730463740 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

g.d. miño Alineación oficial del equipo 'g.d. miño' en el partido 4 - 1 Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido
1 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 5 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
79 % Posesión 45' 21 %
79 % Posesión 90' 21 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13 Táctica Jugar creativamente
g.d. miño Alineación oficial del equipo 'g.d. miño' en el partido 4 - 1 Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
g.d. miño Alineación oficial del equipo 'g.d. miño' en el partido 3 - 0 Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

g.d. miño

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Esben Back va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de g.d..

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Dmitriy Meshkov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Sixten Vonheim va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Yener Subaşı gairebé va marcar per a g.d. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Yener Subaşı, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cedrik Foskey. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 98 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Esben Back va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yigal Jamil! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Pere Cuadras va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Zino Medar xutant per a g.d. va fer anar la pilota just on la volia, però Sixten Vonheim, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Tom Gerhardt Pöllmann anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a g.d..
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de g.d., Eigminas Golubickas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.

Real Maja F. C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ágoston Szütsch va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 89, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Real, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Řičař estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Souhaïb Fettouhi, als 13 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jusztin Telepi de Real es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dragoş Oatu de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Domenico Corrado de Real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Real, Dragoş Oatu, col·locà la pilota just a les mans d'en Pere Cuadras. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Wacław Jachym, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pere Cuadras va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Real i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jan Törnlund de Real va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.