Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463634

Copa 730463634 Información oficial sobre el partido 730463634 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

romero92 Alineación oficial del equipo 'romero92' en el partido 3 - 1 Batracios Utd Alineación oficial del equipo 'Batracios Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
romero92 Alineación oficial del equipo 'romero92' en el partido 2 - 4 Batracios Utd Alineación oficial del equipo 'Batracios Utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

romero92

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Ernesto Yanguas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adrián Lascano, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24 en Vicente Ferollet va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de romero92 a 3 - 0. Daniel-Constantin Gego va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Adrián Lascano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Callejon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Adrián Lascano gairebé va marcar per a romero92 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel-Constantin Gego de romero92 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Batracios Utd

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Batracios seguien lluitant fins al final. Al minut 42, fruit d'aquests esforços, Julian Zwolsman va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Pérez Ruiz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 31 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Hannu Tolppola amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin-Andrei Şomlea de Batracios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.