Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463617

Copa 730463617 Información oficial sobre el partido 730463617 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

valientes Alineación oficial del equipo 'valientes' en el partido 1 - 3 u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
valientes Alineación oficial del equipo 'valientes' en el partido 1 - 1 u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valientes

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enric Romero Soriano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de valientes, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Camilo Mingado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de valientes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Camilo Mingado, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodolfo Fiore hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rafael Delgado havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El valientes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Rodolfo Fiore va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

u.d.san martin

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 31, quan Abdelouakil Basri va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): En Tomasz Dymiński donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 48 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, u.d.san va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Igarki Abasoloaurtenetxe, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Igarki Abasoloaurtenetxe va fer una jugada per la banda esquerra, però Sorin-Mircea Demian va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Joaquim Maria Nadal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquim Maria Nadal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Remigio Sequeira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dino Rocaful.