Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463606

Copa 730463606 Información oficial sobre el partido 730463606 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Granma Alineación oficial del equipo 'Granma' en el partido 2 - 1 F.C. Attractors Alineación oficial del equipo 'F.C. Attractors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granma Alineación oficial del equipo 'Granma' en el partido 2 - 0 F.C. Attractors Alineación oficial del equipo 'F.C. Attractors' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granma

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Granma, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Stelios Leventakis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Granma va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lionel Messing progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lee Hodgkinson va marxar de Cherif Nafa en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Granma van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Martin Weiß. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stelios Leventakis.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Del Rosal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Attractors

Goles Goles

  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Attractors van mostrar una bona compenetració quan al minut 54 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Heliodoro Castellar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Iliya Georev va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Attractors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Till Sorg va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lari Hulkkonen de Attractors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.