Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463586

Copa 730463586 Información oficial sobre el partido 730463586 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

MARMARA TEAM Alineación oficial del equipo 'MARMARA TEAM' en el partido 0 - 4 Azaustre Alineación oficial del equipo 'Azaustre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MARMARA TEAM Alineación oficial del equipo 'MARMARA TEAM' en el partido 1 - 4 Azaustre Alineación oficial del equipo 'Azaustre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARMARA TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Azaustre. La jugada d'estratègia del MARMARA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joaquín Urrecho va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sergio valonga va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Evgeni Gerov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Belinchón de MARMARA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Azaustre

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Ejvind Haahr de Azaustre va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ejvind Haahr va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Floridor Chiguailaf va augmentar l'avantatge de Azaustre a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Azaustre va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillem Surdé, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Floridor Chiguailaf va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.