Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463570

Copa 730463570 Información oficial sobre el partido 730463570 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Jerte F.C. Alineación oficial del equipo 'Jerte F.C.' en el partido 3 - 2 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jerte F.C. Alineación oficial del equipo 'Jerte F.C.' en el partido 1 - 5 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerte F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Jerte va posar-se per davant 1 - 0 al minut 29, quan Óscar Rojas va llançar una pena màxima perfectament.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Lolo Adina de Jerte va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 124 Minuto 90 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 90 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Óscar Rojas llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Xeno Stauer quasi marca en una jugada assajada de córner que Lolo Adina havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Xeno Stauer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jerte.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Luis Collel de Jerte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Collel de Jerte va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Nigerios FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El Nigerios va fer el 1-1. En José Ruiz va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Giuseppe Baccioli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nigerios, Nestor Pănuţă, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Joan Villaró, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Joan Villaró va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nigerios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giuseppe Baccioli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan José Ruiz va estar a punt de posar per davant a Nigerios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Esteve Sobrepera va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Nigerios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Jacek Kłossowski va quedar-se sol davant el porter Esteve Sobrepera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Giuseppe Baccioli va enviar un xut des de 40 metres al minut 77, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Manuel Lapuente Martínez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Ruiz de Nigerios es va guanyar la targeta groga merescudament.