Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463508

Copa 730463508 Información oficial sobre el partido 730463508 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

juliatranque Alineación oficial del equipo 'juliatranque' en el partido 0 - 1 C.A Impel Down Alineación oficial del equipo 'C.A Impel Down' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
juliatranque Alineación oficial del equipo 'juliatranque' en el partido 1 - 2 C.A Impel Down Alineación oficial del equipo 'C.A Impel Down' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juliatranque

C.A Impel Down

Goles Goles

  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): Amb 94 minuts jugats, Arnau Tous de Impel Down va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Arnau Tous va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 64, però no s'esperava que en Bob Hoti, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Jakob Boche quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Impel Down sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arnau Tous, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Impel Down va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Pau Lara Parreño va quedar-se sol davant el porter Denis Cacciaguerra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Al minut 93, un refús desafortunat de Denis Cacciaguerra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ali Esmaeili Tabar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Arnau Tous. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.