Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463391

Copa 730463391 Información oficial sobre el partido 730463391 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Real Madrid f.c.b Alineación oficial del equipo 'Real Madrid f.c.b' en el partido 3 - 4 Brico-team Alineación oficial del equipo 'Brico-team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid f.c.b Alineación oficial del equipo 'Real Madrid f.c.b' en el partido 2 - 1 Brico-team Alineación oficial del equipo 'Brico-team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid f.c.b

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Madrid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Joaquín La Plaza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Madrid aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ignacio Tous va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Francisco Javier Ormazábal al minut 84, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Madrid i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florin Vidraşcu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Madrid va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Serafín Carvajal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Madrid Joaquín La Plaza quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Madrid va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dimitar Mihov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Joaquín La Plaza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Madrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Joaquín La Plaza s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Madrid va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Tío Sánchez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iván Gil Redonda.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Tous va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Iván Gil Redonda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 95 (Ocasión de falta): Al minut 95, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àlex Pol de Madrid es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Gozalbo de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Brico-team

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Correas de Trampas va fer un bon esprint per escapar-se de Francisco Javier Ormazábal i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Publio Cornelio Díaz-Aguado quedar desmarcat i marcar per a Trampas al minut 39. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Oidor Erramun que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 96 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 96 minuts quan Joan Manel Fuchó va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a Trampas.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Francisco Correas va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Nicanor da Agueirda, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Correas de Trampas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.