Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463217

Copa 730463217 Información oficial sobre el partido 730463217 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido 3 - 2 CDB Massanassa Alineación oficial del equipo 'CDB Massanassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido 4 - 0 CDB Massanassa Alineación oficial del equipo 'CDB Massanassa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linces de Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va provocar un lliure directe. Ahoztar Ajuriaauzokoa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Ahoztar Ajuriaauzokoa va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 30 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Serrano, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Jack Vansina gairebé va marcar per a Sev.Linces des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): José García de Coaña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Víctor Narváez Barba va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Tobias Lundhstrand de Sev.Linces gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jack Vansina va rematar alt.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En 谭 (Tan) 源国 (Yuanguo) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Tobias Lundhstrand de Sev.Linces va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Pla Llorente de Sev.Linces la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CDB Massanassa

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats de Massanassa van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alberto Villabona va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Luis Cana Galindo marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Paniagua de Massanassa es va guanyar la targeta groga merescudament.