Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463134

Copa 730463134 Información oficial sobre el partido 730463134 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 3 - 1 IVACERO Alineación oficial del equipo 'IVACERO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 2 - 1 IVACERO Alineación oficial del equipo 'IVACERO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Anarquia

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Atlètic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 César Pintado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Juan Antonio Hellín va augmentar l'avantatge de Atlètic a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Atlètic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zenón Do Sil des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Parejo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfonso Gil de Palacio.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Manuel Victorio de Atlètic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Raúl Villabona gairebé va marcar per a Atlètic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

IVACERO

Goles Goles

  • 154 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Julio Español va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): David Bujeque de IVACERO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): IVACERO van sortir al contraatac al minut 23, però Eduardo Jiménez Xixona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): En Eduardo Jiménez Xixona va fer una ràpida incursió al minut 89, però en Raúl Villabona no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Negu Larraga de IVACERO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.