Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463064

Copa 730463064 Información oficial sobre el partido 730463064 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Martinientes Alineación oficial del equipo 'Martinientes' en el partido 1 - 2 Verloti CF Alineación oficial del equipo 'Verloti CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Martinientes Alineación oficial del equipo 'Martinientes' en el partido 2 - 0 Verloti CF Alineación oficial del equipo 'Verloti CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martinientes

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 en Pau Geli va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Víctor Martí podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Martinientes va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Pau Geli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Martinientes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Beneit, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Pau Geli va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Gustavo Arroyal va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pau Geli va poder marcar per a Martinientes en un servei de cantonada picat per en José Félix Palacios quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Verloti CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Guillermo Marmolejo quedar desmarcat i marcar per a Verloti al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Guillermo Marmolejo de Verloti es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Ayerdi de Verloti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.