Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462911

Copa 730462911 Información oficial sobre el partido 730462911 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

F.C. Segadors Alineación oficial del equipo 'F.C. Segadors' en el partido 3 - 2 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Segadors Alineación oficial del equipo 'F.C. Segadors' en el partido 5 - 1 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Segadors

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Hernández Luna va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Segadors empatava el partit, 1 a 1, al minut 22.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Chuaquín Masero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Segadors.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Luis Alzogaray, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Segadors.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Eliot Lüdeke quasi dona a Segadors l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Azentzio Arka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan Antonio Gilabert de Segadors gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Chuaquín Masero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Eliot Lüdeke gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Azentzio Arka gairebé va marcar per a Segadors des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

C.D. Tortugas

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Amaranto Botero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Paul Marelli va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Tortugas en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tortugas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paul Marelli, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Paul Marelli va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tortugas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ðorđe Japundžić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tortugas, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Luís Maca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francesco Nervo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.