Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462807

Copa 730462807 Información oficial sobre el partido 730462807 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

F.C. Mangelsing Alineación oficial del equipo 'F.C. Mangelsing' en el partido 2 - 1 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mangelsing Alineación oficial del equipo 'F.C. Mangelsing' en el partido 1 - 2 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mangelsing

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El Mangelsing era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Andoni Calera va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Joan Antoni Andurell va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andoni Calera la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Andoni Calera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Antoni Andurell de Mangelsing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ancor Durango.

mendruguillos

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip mendruguillos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Damian Mülhaupt va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Jon Ander Ingidua va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): mendruguillos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Jon Ander Ingidua va quedar-se sol davant el porter Antonio Orozco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rangsey Sovath que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Damian Mülhaupt va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Orozco va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raoul Wittenbecher de mendruguillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.