Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462643

Copa 730462643 Información oficial sobre el partido 730462643 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Bayer de Elda Alineación oficial del equipo 'Bayer de Elda' en el partido 4 - 5 Pequeños Gigantes Alineación oficial del equipo 'Pequeños Gigantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bayer de Elda Alineación oficial del equipo 'Bayer de Elda' en el partido 1 - 5 Pequeños Gigantes Alineación oficial del equipo 'Pequeños Gigantes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer de Elda

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Abdoullah Moumen va donar a Bayer un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bayer van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Mari Alonso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Marc Tantinyà va augmentar l'avantatge de Bayer a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Bayer va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 70 Abdoullah Moumen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Javier Osorio Bazan de Bayer va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Guillermo Ribera Guzmán va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Marc Tantinyà, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Marc Tantinyà de Bayer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pequeños Gigantes

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Gigantes van mostrar una bona compenetració quan al minut 37 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Daniel Austria va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Wesley Briët.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Gigantes amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Dominik Bilzer, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 71 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dominik Bilzer marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador de Gigantes Gilles Grünewald va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 76 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gigantes van seguir progressant per la banda dreta. Jappar bin Hj Abdul Aziz va tenir la seva oportunitat al minut 36, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Wesley Briët va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Guillermo Ribera Guzmán va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.