Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462467

Copa 730462467 Información oficial sobre el partido 730462467 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

F.C. atlético de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. atlético de Vigo' en el partido 5 - 4 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. atlético de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. atlético de Vigo' en el partido 2 - 4 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
Tiene bastante suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,5 % 66,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. atlético de Vigo

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passava el minut 34 del matx, quan l'atent Florin Anghel va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de atleti eren letals, i Sergio Almanzora va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Laratz Domentxe s'emportà una gran ovació del públic local al minut 64, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis González Arguimanes va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. atleti empatava el partit, 4 a 4, al minut 90.
  • 120 Minuto 102 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 102, indicava inequívocament que en Florin Anghel va saber trobar la xarxa rival. atleti desfeia l'equilibri: 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de atleti Sergio Almanzora quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): Al minut 66, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Laratz Domentxe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atleti se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florin Anghel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Juventud Canario

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Canario es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Chris Drummond es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 22, Canario va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joško Merkaš.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mateu Cassú va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Canario va ser finalitzada des de l'esquerra per Chris Drummond al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antonio Pizarro no va ser aprofitada per en Daniel Ladrero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.