Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462448

Copa 730462448 Información oficial sobre el partido 730462448 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Carpetania S.D. Alineación oficial del equipo 'Carpetania S.D.' en el partido 2 - 4 kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carpetania S.D. Alineación oficial del equipo 'Carpetania S.D.' en el partido 2 - 0 kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carpetania S.D.

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Carpetania una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En José Luis Ezpeleta, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 66.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 del partit, el jugador Sebastián Bordelle de Carpetania va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

kadizfornia

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alessio David va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Passats 74 minuts de partit, kadizfornia es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Tomás Ramos Redondo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): En Aymeric Poupelin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 79. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Galo Eiras de kadizfornia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Andreu Badosa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Francisco Mediero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Francisco Mediero no va ser aprofitada per en Galo Eiras que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Claudi Escarit de kadizfornia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.