Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462437

Copa 730462437 Información oficial sobre el partido 730462437 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

At. Mireino C.F Alineación oficial del equipo 'At. Mireino C.F' en el partido 4 - 0 FJVO TEAM Alineación oficial del equipo 'FJVO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
At. Mireino C.F Alineación oficial del equipo 'At. Mireino C.F' en el partido 5 - 1 FJVO TEAM Alineación oficial del equipo 'FJVO TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Mireino C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Mireino prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Jokin Arlegi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Jokin Arlegi de Mireino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Mireino va aconseguir el 3 - 0 quan Teodor Preis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Als 87 minuts de joc, els nois de Mireino van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Germán Ram de Liñan augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Mireino ho intentava per la dreta per mitjà de Napoleon Häggbom, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mireino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iván García de Caceres, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Riquelme. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Guido Passarelli gairebé va marcar per a Mireino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Héctor Sierra haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mireino al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guido Passarelli.

FJVO TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Iraitz Urdallue va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marc Corchs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Carlos Quintano va fer una jugada per la banda esquerra, però Marc Corchs va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): FJVO va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ladislao Eliese Cuesta que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ladislao Eliese Cuesta de FJVO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Quintano de FJVO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.