Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462379

Copa 730462379 Información oficial sobre el partido 730462379 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00

C.F. MONTAÑESA Alineación oficial del equipo 'C.F. MONTAÑESA' en el partido 2 - 4 Dopico Team Alineación oficial del equipo 'Dopico Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. MONTAÑESA Alineación oficial del equipo 'C.F. MONTAÑESA' en el partido 2 - 3 Dopico Team Alineación oficial del equipo 'Dopico Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,8 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. MONTAÑESA

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Samuel Sáez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 5 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al MONTAÑESA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Samuel Sáez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrija Jovanović al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Samuel Sáez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): MONTAÑESA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kamil Broś va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrija Jovanović.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Pepe Falcó va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Ramón Vasto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Dopico Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MONTAÑESA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Werner Marxer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dopico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 23.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ramón Equióiz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Dopico.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Dopico va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 83. Viktor Eide va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Dopico l'avantatge per 2 - 4. Florencio Janeiro en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Eide.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Miguel Ángel Carrasco de Dopico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.