Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462237

Copa 730462237 Información oficial sobre el partido 730462237 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00

cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 1 - 5 EN LA TRIPERIA Alineación oficial del equipo 'EN LA TRIPERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 2 - 2 EN LA TRIPERIA Alineación oficial del equipo 'EN LA TRIPERIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,4 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cest la vie

EN LA TRIPERIA

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rafael Palafox Castro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TRIPERIA.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TRIPERIA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Rafael Palafox Castro.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Marco Cami va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Jarmo Vahanto entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TRIPERIA, un peu providencial d'en Marco Cami va situar el 0-4 al panell digital.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Lantenois, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 5 el va marcar Marco Cami a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ramón Contreras de TRIPERIA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 284 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a TRIPERIA, Alejandro Ramón Contreras va fallar un penal al minut 74, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jarmo Vahanto va fer una magnífica centrada, però la rematada de David Lantenois va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Ramón Contreras de TRIPERIA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.