Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462200

Copa 730462200 Información oficial sobre el partido 730462200 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00

Pichucas F.C Alineación oficial del equipo 'Pichucas F.C' en el partido 4 - 5 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pichucas F.C Alineación oficial del equipo 'Pichucas F.C' en el partido 1 - 1 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
Tiene bastante suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichucas F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Obregón no va poder aturar Dominik Hauer de Pichucas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 25 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, Marcin Jarosz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Pichucas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Dominik Hauer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Łukasz Szulik va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 107 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pichucas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Łukasz Szulik va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pichucas, Przemysław Marzol, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Marcin Jarosz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Łukasz Szulik, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Silvano Tita va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pichucas i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Pichucas Omar Corrirossi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Silvano Tita es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Esteban Verea de Pichucas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

Sporting Ceitil

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Sporting va ser Eduardo Etxegarai, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Sporting van sortir al contraatac amb encert al minut 60, però Isidro Carpintero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109, un refús desafortunat de Przemysław Marzol, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge De Luelmo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Eddie Granegger de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Przemysław Marzol en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Andreu Taulera va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Sporting a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Cristóbal Zapata anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Sporting.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Santiago Herrero de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Przemysław Marzol en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.