Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461996

Copa 730461996 Información oficial sobre el partido 730461996 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido 2 - 3 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido 0 - 9 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schnitzel von Kartoffeln

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kartoffeln una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zelai Lekerika, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 43.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 del partit, el jugador Zelai Lekerika de Kartoffeln va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Kartoffeln va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Klausjürgen Hëwez en un 1 contra 1 amb el porter Klemens Lothar Schöttner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Nand Slagboom va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kartoffeln.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Simone Saggese va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Klausjürgen Hëwez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Nand Slagboom va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klausjürgen Hëwez.

AS Nano CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Rafael Bazan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Dom Williams que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): En Rafael Bazan va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 75. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): El Nano va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 32 amb un llançament de falta perillós. En Rafael Bazan però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Bazan de Nano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.