Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461920

Copa 730461920 Información oficial sobre el partido 730461920 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido 5 - 2 Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido 4 - 0 Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbao Francés Club

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de 39 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Francés, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Miguel Estrader de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Francés, atacant per l'esquerra al minut 55, va aprofitar el magnífic llançament de Plutarco Cía per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Francés a 3 - 1. Iván Dusay va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Soria Sancho va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de Francés van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Miguel Estrader augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Francés va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Plutarco Cía va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Soria Sancho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Carlos Muro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Jorge Pardo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Estrader de Francés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Órdago

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Lain Mardarats va posar els visitants Z77 per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Bruno Balikuddembe va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Z77 i marcant el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Urzáiz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Z77 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Velón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Z77, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Jesús Urzáiz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.