Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461850

Copa 730461850 Información oficial sobre el partido 730461850 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido 0 - 1 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido 1 - 1 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gipsy Kings III

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gipsy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Luis Corder va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Horacio Godoy va entorpir al marcador d'en Konrad Kopiec per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Winter Angels

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Winter van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Axel Romano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Winter tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Salva Galinsola ho va intentar al minut 42 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Erwin Duenhuber, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Winter va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Salva Galinsola al minut 68.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Winter va deixar en bona posició a en Ralph Heihal per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Randolf Ukrow de Winter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bastian Frankenheim de Winter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Klas Åkesson de Winter es va guanyar la targeta groga merescudament.