Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461838

Copa 730461838 Información oficial sobre el partido 730461838 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

adese Alineación oficial del equipo 'adese' en el partido 4 - 6 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
adese Alineación oficial del equipo 'adese' en el partido 1 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adese

Goles Goles

  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 47. Victor Martins Bento, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 98 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Victor Martins Bento al minut 98, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al adese i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Arak de adese es va emportar una amonestació al minut 115 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de adese Enzo Paolo Biscarini, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fernando Ramo Martínez. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de adese, Adam Arak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Guille Deicas de adese va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de adese Slavoj Puška no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Ramo Martínez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.

Antares Starbeers

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El Starbeers era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vicente Nieto-Gobea va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 107 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jorge Cerra de Starbeers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Starbeers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Piedrafita, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Starbeers, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En 彭 (Peng) 琨平 (Kunping) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Starbeers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 陆 (Lu) 英才 (Yingcai) va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Starbeers va anar a parar a la dreta de l'atac on en 陆 (Lu) 英才 (Yingcai), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfred Artigas de Starbeers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Chaime Azcarate anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Starbeers.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Herbert Münz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pedro Iguerabide de Starbeers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Enzo Paolo Biscarini en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Carlos Iguarán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.