Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461820

Copa 730461820 Información oficial sobre el partido 730461820 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido 5 - 1 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido 6 - 0 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Québec TI

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Balder Gustavsson va donar a Québec un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Québec pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luca Mertens va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el Québec va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bastian Oppenfeld, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Québec va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jenel Vanţ, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Jenel Vanţ de Québec va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Axlor Bordaberri va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Xavier Laso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Bastian Revyn va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Bastian Oppenfeld va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Balder Gustavsson, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Petter Hagtorp. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Petter Hagtorp una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Xavier Laso va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petter Hagtorp de Québec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Jesús Tejera va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Panteras en aconseguir el 3 - 1.