Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461799

Copa 730461799 Información oficial sobre el partido 730461799 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Pantxitos B. Alineación oficial del equipo 'Pantxitos B.' en el partido 5 - 1 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pantxitos B. Alineación oficial del equipo 'Pantxitos B.' en el partido 6 - 0 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantxitos B.

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Loïc Assengue. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Pantxitos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Loïc Assengue, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Toño Velasco Mendoza es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pantxitos a 4 - 0. Jacob Nyingi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Arist Hagemeister va incrementar l'avantatge de Pantxitos amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arist Hagemeister va rematar alt.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Loïc Assengue va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en William Finuoli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Clayton Nott al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jacob Nyingi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En William Finuoli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Guazola.

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Safa Durmuş la va convertir en gol amb un remat de cap en Žan Luka Toplišek tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 79 el marcador es va actualitzar: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Ivaneža va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zbigniew Paruch va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.