Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461733

Copa 730461733 Información oficial sobre el partido 730461733 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

FC Babylonia Alineación oficial del equipo 'FC Babylonia' en el partido 4 - 6 Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Babylonia Alineación oficial del equipo 'FC Babylonia' en el partido 2 - 0 Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Babylonia

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafa Ramírez va anar directament als peus de Jesús Portillo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Babylonia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Esparatz Iriartegi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Babylonia va ser a punt de marcar al minut 85, quan el seu jugador Esparatz Iriartegi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eleuterio da Pontenova es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Miguel Buxó de Babylonia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martino Cucciniello en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Babylonia Jesús Pedroso, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Martino Cucciniello. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Félix Reyes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Esparatz Iriartegi de Babylonia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

Tea Bagging Gaming

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): En Loren Barrena Delgado va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 28. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antero Pitombo era molt més ràpid que el defensa Esparatz Iriartegi. Al minut 76, el jugador de TBG va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TBG va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Castellbell va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): TBG van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Pedro Lacalle Moreno va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TBG va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de João Baptista Varela Dias, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 104 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nuno Neto va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roger Ciurana va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de TBG Martino Cucciniello no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Clint Chetwyn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Hinrich Starck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a TBG.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de TBG, Loren Barrena Delgado, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Antero Pitombo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a TBG.