Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461720

Copa 730461720 Información oficial sobre el partido 730461720 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Reial Club Deportiu Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Club Deportiu Mallorca' en el partido 4 - 2 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Reial Club Deportiu Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Club Deportiu Mallorca' en el partido 9 - 0 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Club Deportiu Mallorca

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Deportiu una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Artemio Villayres, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Deportiu, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Alejandro Baraiz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Deportiu contenien la respiració mentre en José Malvárez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En José Malvárez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Deportiu enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després de 8 minuts, Àngel d'Alba va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Javier Rabago una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Xalo Otero Pedrayo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Beda von Arx del Deportiu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Thibaut Rival, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Beda von Arx.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àngel d'Alba de Deportiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Beda von Arx se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Dragoş Jitcă va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Las Palmas, Adolfo Cordera, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Las Palmas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Vicente Sánchez Barriga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artze Gazteluondo de Las Palmas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.