Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461678

Copa 730461678 Información oficial sobre el partido 730461678 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Visent C.F. Alineación oficial del equipo 'Visent C.F.' en el partido 2 - 0 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Visent C.F. Alineación oficial del equipo 'Visent C.F.' en el partido 2 - 0 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Visent C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Visent va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Deivo Robledillo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Francisco Calderer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Bertil Bredkjær sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de Visent a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Marcello Albanini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Visent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Visent es va veure beneficiat per la polèmica al minut 29, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Bertil Bredkjær va relliscar al moment de fer el xut i el porter Bwana Mungai no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Deportivo Arteixo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Amour Mouyémé va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Efrèn Chimenis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amour Mouyémé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Duval de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.