Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461653

Copa 730461653 Información oficial sobre el partido 730461653 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Romanetti Alineación oficial del equipo 'Romanetti' en el partido 6 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Romanetti Alineación oficial del equipo 'Romanetti' en el partido 8 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romanetti

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Roeland van der Molen llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Mario Lastadie va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Volker Günthert es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Romanetti va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrin Benbassat, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Romanetti a 5 - 0. Tobiasz Zadrożna va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Romanetti va obtenir un penal al minut 88, que va llançar a la perfecció Roeland van der Molen. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Romanetti ho intentava per la dreta per mitjà de Tobiasz Zadrożna, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Rui Ribeiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Medina Suárez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Andi Marinache una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Luis Medina Suárez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Frontón de Fadón F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Germen Van De Putte va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Volker Günthert va xutar a fora.