Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461514

Copa 730461514 Información oficial sobre el partido 730461514 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido 6 - 5 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido 2 - 0 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
Tiene mucha potra 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EF Cervera

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Cervera s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Stefan Wedström per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Zelão Mourão Matos gairebé va marcar per a Cervera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Stefan Wedström de Cervera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fab Liard de Cervera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Riku Sookari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartosz Giatrych.
  • 512 Minuto 112 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stefan Wedström se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cervera, Jorge Cabra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Víctor Buxeda de Cervera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriel Goitisolo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gabriel Zirbo va clavar el 4 - 3 per a Cervera amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Fab Liard de Cervera va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Nils Gräter va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): En Riku Sookari no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Gabriel Goitisolo encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 5 per a Cervera.

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 88 i semblava que Athletic desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Nuno Caldas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Athletic al minut 2, però el xut de Jèp Anell va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 82, però Nuno Caldas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 93 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jèp Anell, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): Silvio Arandia de Athletic va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Víctor Buxeda s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jèp Anell anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Athletic.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Azibar Gorosurreta de Athletic va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Leonardo Bettencourt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Buxeda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): A en Bieito Santamarina de Athletic li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Víctor Buxeda posant el 5 - 5 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Athletic, Jesús Carmona, col·locà la pilota just a les mans d'en Víctor Buxeda. El marcador: 6 - 5.