Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461451

Copa 730461451 Información oficial sobre el partido 730461451 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Lágrimas de pollo F.C Alineación oficial del equipo 'Lágrimas de pollo F.C' en el partido 1 - 2 S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lágrimas de pollo F.C Alineación oficial del equipo 'Lágrimas de pollo F.C' en el partido 2 - 2 S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lágrimas de pollo F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del LGP s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alfred Czekała que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 23 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlo Curti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Aroldo Razzino va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alwi van Duren va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Gabriel Criades va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): LGP per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Hasse Skovgaard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Terry Sampson de LGP va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 86, però no va estar gaire encertat.

S.D.Berciana

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de S.D.Berciana va ser finalitzada des de l'esquerra per Diego Catico al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del S.D.Berciana van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xalo Rivadulla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Ereño que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Sandro Oliver va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, David Montabes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Montabes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Sabas Caramallo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rona Armanta va aconseguir desviar el seu xut a córner.