Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461386

Copa 730461386 Información oficial sobre el partido 730461386 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Neftis Alineación oficial del equipo 'Neftis' en el partido 3 - 1 poolcilenos Alineación oficial del equipo 'poolcilenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neftis Alineación oficial del equipo 'Neftis' en el partido 3 - 0 poolcilenos Alineación oficial del equipo 'poolcilenos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neftis

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Aceña López, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Neftis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El porter de Neftis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonio Aceña López va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Neftis a 3 - 1. Ariel Moniak va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Aceña López. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Neftis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Bendelman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Neftis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Bendelman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kelly Coghill de Neftis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

poolcilenos

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Isidro León va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alberto Ilzarbe, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): poolcilenos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 68 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Calzador es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.