Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461330

Copa 730461330 Información oficial sobre el partido 730461330 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

JentuzaPerros Alineación oficial del equipo 'JentuzaPerros' en el partido 0 - 2 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JentuzaPerros Alineación oficial del equipo 'JentuzaPerros' en el partido 1 - 1 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JentuzaPerros

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El JentuzaPerros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Alberto Ilarduya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rogelio Cano va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Javier Vasco per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andy Boucard de JentuzaPerros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

albinegres de cor

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Vasco va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 17.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Javier Vasco va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a albinegro.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del albinegro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mustafa Al-Shair, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Sergio Pachi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alejandro Pereira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Xan Alanís va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Mustafa Al-Shair, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. albinegro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Sergio Pachi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Salva Puerto Collado de albinegro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xan Alanís de albinegro es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.