Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461285

Copa 730461285 Información oficial sobre el partido 730461285 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido 2 - 3 Nuevo Irizar F.C. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Irizar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido 1 - 5 Nuevo Irizar F.C. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Irizar F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Illice Augusta

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Léopold Lenglet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Augusta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio da Senra va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Ricardo Carrilho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Jaime Barrachina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Augusta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Nuevo Irizar F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Victor Baciu era molt més ràpid que el defensa Karol Ciota. Al minut 16, el jugador de Irizar va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Hossein Nabizadeh va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 37.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador de Irizar Victor Baciu va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 57 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Liễu Tấn Anh al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.