Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461201

Copa 730461201 Información oficial sobre el partido 730461201 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido 4 - 0 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido 9 - 0 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wifi FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Wifi prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Mateo Tement va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 18, Ştefănuţ Mangiurea va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Nigbé Dja, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nigbé Dja, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Wifi.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Wifi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Serxio Boborás va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Goiri al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nigbé Dja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Serxio Boborás es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Moisés Castillo per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Goiri va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, David Mires de Wifi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mateo Tement de Wifi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los cuchilleros vuelven

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Després de 80 minuts, Fermín Malafaya va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Ernesto Izutarregui el va poder desviar a córner.