Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461185

Copa 730461185 Información oficial sobre el partido 730461185 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Noma FC Alineación oficial del equipo 'Noma FC' en el partido 4 - 1 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Noma FC Alineación oficial del equipo 'Noma FC' en el partido 2 - 1 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Tiene suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noma FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 110 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en John Baldeón va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Noma empatava el partit, 1 a 1, al minut 110.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mauro Las Heras Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Mauro Las Heras Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Noma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Göran Alexandersson quasi dona a Noma l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Scott Bonds va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Rémi Goeman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 95 per blocar una centrada d'en Stephan Sanddorn va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Noma.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, John Baldeón de Noma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 94, Mauro Las Heras Pérez de Noma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Scott Bonds va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic 辜 (Gu) 若云 (Ruoyun) va clavar el 3 - 1 per a Noma amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Mauro Las Heras Pérez de Noma, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rémi Goeman en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Comepollilas FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 106 (Gol de penalti): Comepollilas va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que José Ramón Mata Luque va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Comepollilas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però José Ramón Mata Luque va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Comepollilas, Osvaldo Aranda, col·locà la pilota just a les mans d'en Ivo Alyn. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tevin Jost va xutar fora per a Comepollilas, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Toghrul Qorin xutant per a Comepollilas va fer anar la pilota just on la volia, però Ivo Alyn, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.